fbpx

POGOJI POSLOVANJA IN POLITIKA ZASEBNOSTI – Cupffee Slovenija

 

Prodajni pogoji za nakupe preko spleta

Splošne in ostale pogoje poslovanja določa Cupffee Slovenija (ponudnik), ki izdelke na spletni strani slo-cupffee.si prodaja v svojem imenu in za svoj račun. Spletna trgovina Cupffee Slovenija je povezana z uradnim kanalom na Facebooku – stran Cupffee Slovenija

Z nakupom v spletni trgovini Cupffee Slovenija se strinjate z izbranim načinom dostave, ki ga bo izvedla Pošta Slovenije. V primeru plačila po povzetju se strinjate in prevzemate odgovornost, da boste vaše oddano naročilo tudi prevzeli. S potrjenim nakupom potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji poslovanja, da se z njimi strinjate in, da za morebitne poškodbe na skodelicah v fazi transporta, Cupffee Slovenija ne odgovarja.

 

SPLOŠNI POGOJI

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Kupec z nakupom v spletni trgovini potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh. Hkrati potrjuje, da sprejema in se strinja s politiko zasebnosti, ki je objavljena na tej strani ter z morebitnimi spremembami, ki jih bo v skladu s tem, upravitelj objavil na teh straneh.

Ponudnik in kupec medsebojne obveznosti urejata s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov.

 

KOMERCIALNI POGOJI

Cene:
Cena: je redna cena, po kateri se artikel prodaja;
Znižana cena: je znižana redna cena, po kateri se prodaja artikel za določen ali nedoločen čas;
Stara cena: je cena, po kateri se je artikel prodajal pred znižanjem.

Označevanje znižanih artiklov:
V razprodaji: so označeni izdelki, ki so trenutno v razprodaji, ki je časovno omejena;
V akciji: so označeni izdelki, ki so trenutno v akciji, ki je časovno omejena;
Zadnji kosi: so artikli, ki imajo znižano ceno za nedoločen čas, oziroma do razprodaje zalog.

Vse cene vključujejo DDV. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila, razen v primeru napake pri ceni. Kljub nenehnemu preverjanju pravilnosti objavljenih podatkov se namreč lahko zgodi, da je objavljena cena ali zaloga napačna. O morebitni napaki bomo kupca nemudoma obvestili (po elektronski pošti ali telefonsko) in poizkušali najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med kupcem in ponudnikom je sklenjena, ko kupec plača znesek prejetega predračuna. Kupcu je po elektronski pošti posredovano tudi mesto na strežniku ponudnika kjer je shranjena pogodba/predračun.

Kupec v prejeti pošiljki prejme račun, na katerem so poleg specifikacije stroškov tudi navodila za morebiten odstop od pogodbe/nakupa.

 

ZAVRNITEV NAROČILA

Cupffee Slovenija lahko naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

 

PODATKI O STRANEH

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev spletne trgovine. Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv, so vsebinske napake spletne strani možne, in zanje ne prevzemamo odgovornosti.
Trudimo se zagotoviti kar najboljše fotografije prodajanih artiklov, a je kljub temu potrebno fotografije smatrati kot simbolične.

Objavljene vsebine so ali v lasti podjetja Cupffee Slovenija, ali ima podjetje Cupffee Slovenija za objavo soglasje avtorja. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti podjetja Cupffee Slovenija je prepovedano.

politika zasebnosti

 

KAJ STORIMO Z VAŠIMI PODATKI?

Za nakupe iz naše trgovine, zbiramo osebne podatke kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov kot del prodajnega procesa. Ko brskate po naši spletni trgovini, smemo samodejno prejemati vaš IP (internet protocol) naslov, ki nam posreduje informacije o tipu brskalnika in operacijskem sistemu. Z vašim dovoljenjem vam lahko pošljemo e-pošto o naši trgovini, nove proizvode in druge posodobitve.

 

SOGLASJE

Kako ste dobili svoje soglasje? Ko nam posredujete osebne podatke za dokončanje transakcije, naročilo ali se dogovorite za dostavo pomeni, da soglašate z našim zbiranjem in uporabo za navedene razloge. Če bomo prosili za vaše osebne podatke za sekundarni razlog, kot so trženje, bomo to zahtevali neposredno in vam dali priložnost reči ne. Kako umaknem svoje soglasje? Če si premislite, lahko umaknete svoje soglasje tako, da se obrnete na nas v info@slo-cupffee.si.

 

RAZKRITJE

Lahko razkrijemo vaše osebne podatke, če smo to zahteva zakon, ali če krši naše Pogoje Storitve.

 

STORITEV TRETJIH STRANK

Tretjim osebam, kot ponudnikom storitev se v s skladu z določili in pravili o varovanju zasebnosti, delijo vaši podatki zgolj v tej meri, da zagotovimo nemoteno opravljanje storitev, ki jih ta podjetja opravljajo za nas. Nekateri izmed ponudnikov teh storitev, kot so ponudniki plačilnih transakcij ipd. imajo lastne izjave o zasebnosti v zvezi s podatki, ki jih zahtevajo. Gre za podatke, ki so nujno potrebni in so vezani na nakup in z njim povezane transakcije. V zvezi s temi ponudniki, priporočamo, da si preberete njihove izjave o varovanju zasebnosti. Na ta način boste seznanjeni, v katere namene in na kakšen bodo ti podatki uporabljeni, ter kako ponudnik zagotavlja varovanje zasebnosti. Ponudniki tovrstnih storitev imajo določene pristojnosti v skladu s katerimi opravljajo svoje storitve. V kolikor boste podali vaše informacije, lahko te postanejo predmet zakonov o pristojnosti, s katerimi je ponudnik storitev zavezan, da vaše podatke uporablja zgolj za potrebe izvedbe transakcije. Ko zapustite našo spletno stran z namenom izvedbe transakcije in ste preusmerjeni na spletno stran ali aplikacijo tretjih oseb, nismo več odgovorni in pristojni za varovanje vaše zasebnosti, zato vam priporočamo, da si preberete njihove izjave o zasebnosti.

 

VARNOST

Za zaščito vaših osebnih podatkov bomo sprejeli ustrezne preventivne ukrepe in sledili panogam najboljše prakse, da do njih ne bo mogoče dostopati, jih razkriti ali spremeniti. Vi se prepričajte, da jih ne boste izgubili ter, da boste s tem preprečili zlorabo. Če nam posredujete vaše podatke o kreditni kartici, so ti podatki šifrirani. Čeprav noben način prenosa podatkov preko interneta ni 100% varen, sledimo vsem zahtevam in izvajamo dodatne splošno sprejete standarde za zaščito.

 

UPORABLJAMO PIŠKOTKE

Piškotki so majhne datoteke, ki so začasno shranjene na vašem trdem disku in omogočajo Cupffee Slovenija prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete našo spletno stran. Cupffee Slovenija uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani, in za optimizacijo svojih internetnih oglasnih aktivnosti.

Oglaševalski piškotki spremljajo posameznikovo uporabo spletne strani Cupffee Slovenija, razen če se posameznik z uporabo piškotkov na strani ne strinja.

 

SOGLASJE – STAROST

Z uporabo te spletne strani soglašate, da ste v vaši državi, regiji ali provinci polnoletni in ste privolili,  v vse pogoje delovanja, poslovanja in politiko zasebnosti na tej spletni strani oz. na straneh domene slo-cupffee.si.

 

SPREMEMBE TEGA PRAVILNIKA O ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico do sprememb te politike zasebnosti, do katerih lahko pride kadarkoli, zaradi česar predlagamo redno spremljanje. Spremembe in pojasnila začnejo veljati takoj po njihovi objavi na spletni strani. Če naredimo bistvene spremembe tega pravilnika, vas bomo o tem obvestili na tej strani. Tako boste obveščeni o tem kakšne informacije zbiramo, kako jih uporabljamo in pod kakšnimi pogoji. Če je naša trgovina je prevzeta ali združena z drugo trgovino/družbo, se vaši podatki lahko prenesejo na nove lastnike.

Če bi radi dostopali, popravili, spremenili ali izbrisali vse osebne podatke, ki imamo zbrane o vas, se obrnite na info@slo-cupffee.si.